tiistai 26. tammikuuta 2010

Päivähoidossa

Jostain syystä ovat nämä mummelin päivähoitolaiset ( ja välillä yö-) muuttuneet enemmän tai vähemmän karvaisiksi! Lapsenlapset ovat kasvaneet niin isoiksi, nuorin on 9-vuotias, vanhin 24v !! Ihania ovat nämäkin "lapsukaiset". Minä olen koiraihminen, mutta tuo ukkeli ei omaa koiraa halua, joten oikein sopii että saa välillä näitä lainakoiria! Kyllä koira olisi minulle oikein sopiva ulkoiluttaja.
Tänään on hoidossa Nana, tämä vaalea neitonen. Kävimme lenkillä Potin rannassa niinkuin aina. - Siellä oli nähty huuhkaja aterioimassa jäniksenpaistia..... Vähän piti kyllä katsella ympärille, ettei nappaa tätä herkkupalaa ....
Mysan oli hoidossa muutama päivä sitten. Hän on velä nuori ja tosi villi kaveri, mutta aivan ihana , tulee varmasti hyvä ja tottelevainen koira.... Eilen kuulin että sukuun on tulossa taas uusi pikkukoira, asuinpaikka on kyllä Vaasassa asti, mutta lupasin että täältä löytyy tarvittaessa hoitopaikka.

2 kommenttia:

SinikkaHelena kirjoitti...

Kyllä ne ihanaisia nuo sessut on.Minä en mukamas ole koirafani,mutta pojan perheen kultainen noutaja kylläkin valloitti mummelin.Tavatessamme on kehuttava maasta -taivaisiin ennkuin rauhoittuu,moikkaaminen ei alkuunkaan riitä.
Kyllähän ne meitä liikuttaa oivallisesti kun niitä lenkitettävä.

ritvau kirjoitti...

Ihan tuttu tilanne tuo vastaanottoseremonia ;)
ja kyllähän se Erkkikin näistä omista tykkää tosi kovasti:))