lauantai 5. kesäkuuta 2010

Luonnon taideteoksia

Tällaisia mahtavia taideteoksia on Erkki nostanut Ahvenlammesta. Siis järvestä joka on suon keskellä. Järki sanoo että puun juurakot on todella vanhoja, kun puita ei ole lähelläkään enää näitä paikkoja,mistä nämä löytyivät. Todella kauniina säilyneet, vielä kauniimpia olivat järvestä nostetaessa! Olisikohan joku öljykäsittely paikallaan ? Tämä ylempänä oleva on nyt vähän erilaisessa asennossa, näyttää aivan toiselta "eläimeltä" kuin tässä kuvassa. Pääsi paraatipaikalle perennapenkkiin kivien päälle.

Alhaalla oleva "lintu" on ollut terassin seinällä jo 3-4v eikä ole muuttunut, on kyllä vähän varjossa. Siinä on " siivissä ikäänkuin hiiltynyttä puuta, olisiko ollut joskus metsäpalo??

2 kommenttia:

SinikkaHelena kirjoitti...

On ne mahtavia luomuksia ja löytöjä.
Ilmankos Erkki hoksii hienouksia kun kamerankin silmin paljon luontoa katsonut.

anja kirjoitti...

Heips! Hienoja löytöjä lammen pohjasta! Luonnon tekemää taidetta parhaimmillaan. Me keräsimme järvenpohjahakoja mökin rantavedestä monta vuotta sitten, hitaasti kuivuivat mutta hieman ovat halkeilleet. Veden sileäksi hioma on hieno! Ja muta antaa omaa väriään puuhun, enoni tekee kuksia ja niihin hän saa väriä liottamalla mutavedessä että puun syyt korostuvat.