torstai 15. syyskuuta 2011

Syysterveiset

Anteeksi ystävät, jos olette turhaan käyneet blogiani katsomassa.....  En todellakaan ole saanut tänne mitään aikaan!!!  onhan kesän aikana kaikenlaista tapahtunut ja nähty, mutta jostain syystä en oikein jaksa koneella istua.  Ehkä syksyn tullen vielä innostun tähänkin.
Pihallakin on vielä töitä ja marjojen laittoa ym riittää kyllä.  Harrastukset on kuitenkin jo alkanut oikein ohjelman mukaan ..
 Olen aloittanut uutena nyt kuvanveiston!   saa sitten nähdä mitä siellä tapahtuu, vielä ei oikein mitään.  Olen kaksi iltaa ollut, ensimmäisenä vaan piirsin mallia.  Eilen sain jo muutaman mutkan väännettyä harjateräksestä......ehkä ensiviikolla jo pääsee  saveen käsiksi !  Lauantaimaalaareissa olen ollut kaksi kertaa, pienet akvarellit molemmilla kerroilla...  ja sukkaa pukkaa tietenkin TV:tä katsellessa, ei vaan oikein ole vielä oppinut sitäkään katsomaan kesän jäljiltä.....  Aloitin myöskin niska-selkäryhmässä  viikottain 6 kerran jakso,  että jaksais harrastaa näitä muita juttuja .  
Oikein hyvää, antoisaa syksyä kaikille teille rakkaat lukijat !

7 kommenttia:

SinikkaHelena kirjoitti...

Kiva tälläkin foorumilla seurustella kanssasi.Kesä ollut kiihkeä,tarkoitan että nopsaan se kuluikin.Vai ollaanko me jo silleen ikkäntyneitä ettei meinata matkassa pysyä.
Sinulla ollut paljon nähtävää kun matkaatta asuntoautolla ja ymmärrettävää että pihakin kutsuu kulkijaa.
Mukava kun meillä taas haasteita uuden jutun tiimoilta.
Jospa syys/kevätlukukausina jotain näkyvää saisimme.
Kauniita syyspäiviä sinulle!

Sirkka kirjoitti...

Minustakin tuntuu, että kesä oli lyhyt. Mutta edessä on uudet haasteet. Ehkäpä niistä sitten kuulemme, kun aika on tullut. Mukavaa syksyä sinulle!

sylvi kirjoitti...

Hauska oli sinusta kuulla.
Kiva kun on paljon harrastuksia. Laitat sitten töistäsi tänne meillekin nähtäväksi,
Mukavaa syksyä harrastuksineen sinulle!

ritvau kirjoitti...

Kiitos kommenteista......ootte ihania <3

Sirkka kirjoitti...

Olisi tarjolla sinullekin ruusuja blogissani.

pike kirjoitti...

En ole tainnut muistaa käydä blogissasi, olen kommentoinut niille jotka minulle kommentoi, muttta et taida olla lukijanakaan blogissani, onkos täällä kuvia sinun maalauksista jossain?

ritvau kirjoitti...

Kiitos ruusuista Sirkka<3 täytyis opetella noutamaan.....
Pepita, sinulla mielenkiintoinen blogi, olen vaan niin vähän täällä että ei ehdi joka paikkaan ! Kuvia maalauksista on täällä blogissa, parhaiten ehkä löytyy hakusanalla akvarelli... Kotisivuilla myös vanhoja töitäni.